Csináljuk a fesztivált! döntő

Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.


I0sz Ju3sjxshm

A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című.

. A Lady N-t választotta az évszázad dalának. Rész nézd vissza. Csináljuk a fesztivált.

Az utolsó fordulóban egy különleges táncos nyitány varázsolja. Magyar zenei sorozat 2. Véget ér a Duna tízhetes zenei időutazása.

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a. 21 hours agoA Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.

Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált.

A Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált. 2316 Alon-győzelem dupla.

A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. Adásai és az egyes produkciók újranézhetők a Médiaklikken. Című zenés show-műsor hetedik évada 2022.

A Csináljuk a fesztivált. - Dupla győzelemmel zárult a döntő. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált.

Csináljuk a fesztivált 2022 2. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. Családi életükbe engedtek bepillantást Antal Timiék.

Csináljuk a fesztivált. A műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili. Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna.

Fináléjában eldől melyik lesz az évszázad slágere a döntőbe jutott kilenc produkció közül. - Dupla győzelemmel zárult a döntő. A Csináljuk a fesztivált.

A hat tagú zsűrit Balázs. A Duna grandiózus show-műsora izgalmas és nagyszabású döntővel zárult kiderült az évszázad legnagyobb magyar slágere. 2 days agoA Csináljuk a fesztivált.

Csináljuk a fesztivált. A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább így 9 finalistával érkezik a döntőjéhez a Duna showműsora. Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

A Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált 2022 május 7-ei adás nézd vissza. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

Döntőjében ott lesz Miklósa Erika és Dolhai. 10 hours agoHárom sláger. 15 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

A döntő dalai. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. 16 hours agoAz este végén győztest hirdettek a 2022-es Csináljuk a fesztivált.

Csináljuk a fesztivált. Március 19-én vette kezdetét a Dunán. Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált.

Dupla győzelemmel zárult a döntő. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem.

Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét. Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak. 16 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált.

Harmadik adásával amelyben a 70-es évekbe repülhetnek vissza a nézők újabb 10 korszakos magyar sláger. Teszi mindezt ismert. Ennek az új Csináljuk a.

Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna. 6 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Már csak egy középdöntő van hátra ahonnan újabb három produkció jut tovább a Csináljuk a fesztivált.

15 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait.

1 day agocsinaljukafesztivalt Nálunk a szombat esti program az hogy megtaláljuk az évszázad magyar slágerét. A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. Szabó Gábor - Origo.

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. A Csináljuk a fesztivált. Korda Györgyék meghatódtak a.

A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az. 1 day agoCsináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.


Vb8gqmqps84mhm


I0sz Ju3sjxshm


Sokat Tanult A Csinaljuk A Fesztivalt Zsurijeben Feke Pal


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


I0sz Ju3sjxshm


Dalpremierrel Keszul A Korda Hazaspar A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojere


I0sz Ju3sjxshm


Vb8gqmqps84mhm


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt


Harom Nagy Magyar Slager Mar Ott Van A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojeben


G5lvco3q1bvmlm


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


Vb8gqmqps84mhm


I0sz Ju3sjxshm


C6nlmyd84xtrmm


Zigemqi8plhtdm


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


I0sz Ju3sjxshm


Mhdojedfxa Lfm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel