William Poromaa

Samtidigt som damerna fått fram åkare som Frida Karlsson och Ebba Andersson som skördat enorma framgångar i världscupen och stora mästerskap så har det varit trögt för. William Poromaa är dagar bort från nästa steg i sin utveckling.


Metlako Falls This Gorgeous Oregon Waterfall Is Named After A Native American Goddess Of Salmon Saved By E Oregon Waterfalls Waterfall Beautiful Waterfalls

Det känns väldigt bra så klart.

. Biter inte på mig Facebook Twitter E-post. Skönt att få slå alla norrmän säger Poromaa efter. Läs dina lokala nyheter.

Aftonbladet är en del av Schibsted. Plass på tre individuelle renn under VM i Oberstdorf. Det känns väldigt bra såklart.

En sjätteplats i OS-debuten kan betyda så mycket. De svenska längdmedaljerna låter vänta på sig men William Poromaa stod ändå för en fin insats i karriärens första OS-lopp. Här följer hela OS-programmet med lite extra fokus på våra profiler från Medelpad.

OS-debuten närmar sig för. Skidstjärnan visade storform i Skandinaviska cupen i Falun Mer från. Svensken var 234 sekunder före tvåan Mikael Gunnulfsen från Norge.

En sjätteplats i ett. William Poromaa slog till med sitt bästa lopp för säsongen när han vann 15-kilometersloppet i Skandinaviska cupen i Falun. En sjätteplats i sitt första OS-lopp 54 sekunder från pallen kanske nästan kände så.

Hon kanske har mer problem 070222. Det här är vanligt väder hemma i Sverige. På söndagen tävlar två av våra lokala OS-hopp.

Vinter-OS i Peking har invigts och nu väntar sportfyllda dagar fram till den 20 februari. Och som William Poromaa. William Poromaa som gjorde sitt livs lopp och kom femma i skiathlon har dragit på sig en blå.

Svensson om de avgörande delarna på OS-banan. William Poromaa imponerar inför OS. William Poromaa svarade för en imponerade OS-debut i Peking.

William Poromaa vann 15-kilometersloppet i klassisk stil i Falun under Skandinaviska cupen. 21-åringen blev bäste svensk när skiathlonen avgjordes på söndagsmorgonen och slutade sexa. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida.

Som personlig trener for William Poromaa har Lars Ljung god kontroll på treningen til Frida Karlssons kjæreste og Sveriges frelsare. Men efter årsskiftet har det lossnat och på morgonen var han taggad och kände mer förväntan än. William Poromaa har haft en jobbig försäsong med förkylningar som bidragit till att han fick en sen säsongsstart.

21-åringen blev sexa 54 sekunder från pallen. Løypa som ble brukt i Falun denne helgen var. Svaret på stjärnans kritik.

William Poromaa efter sjätteplatsen i OS-debuten. Men det kritiserade herrlaget fick en bra start på OS 2022. Det var norsk dominans i herrarnas femton kilometer fristil i Davos under söndagen.

Det visade William Poromaa som vrålade av lycka i målfållan och gav tränaren Lasse Ljung en björnkram. På måndagen var det 17 minusgrader och blåsigt i Zhangjiakou där OS-tävlingarna i längd avgörs. Jag åker för medalj och inget annat i mästerskap men man måste vara ödmjuk och ta steg för steg.

William Poromaa imponerar. Känner inte igen kroppen känns fruktansvärt segt. Åsarnaåkaren var drygt 20 sekunder före norrmannen Mikael Gunnulfsen Jag är själv förvånad att det går så här fort nu känns väldigt bra säger han till.

Jag åker för medalj och inget annat det är ändå mästerskap men det är klart att man måste vara ödmjuk och ta. Jag funderar om man börjar bli religiös sade William Poromaa. För svensk del var det William Poromaa som slutade bäst.

Under söndagens lopp 15 kilometer fristil visade han klass och tog hem segern relativt enkelt. När jag insåg att man kunde träna för att bli bra så gick det ännu fortare säger William Poromaa. Björn Sandström gjorde comeback när William Poromaa vann söndagens distanslopp efter att ha varit i ledningen från start till mål.

Men William Poromaa gjorde en sensationell insats. Vi har placerat cookies på din dator och lagrar din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Hör William Poromaa om relationen till Frida Karlsson.

William Poromaa och Niklas Mattsson. Fjorårets sesong ble en slags gjennombruddssesong med to 9. Poromaa vann med 158 sekunder före andraplatsen.

William Poromaa svarade för en imponerade OS-debut i Peking. William Poromaa kom till start efter en jobbig säsong som varit fylld av sjukdomar. Framgångarna för de svenska längdskidåkarna har lyst med sin frånvaro under många år nu.

William Poromaa vant igjen. Längdskidor Svenska längdlandslaget William Poromaa. Det känns väldigt bra så klart.

En väg som föräldrarna för några år sedan tvivlade på att han skulle gå. Det har varit mörka rubriker kring svensk herrskidåkning ett bra tag. Årets sesonginnledning derimot har ikke vært helt uten utfordringer.

Han gick i nian och drömde om att komma till det OS som nu avgörs. Jag åker för medalj och inget annat i mästerskap men man måste vara ödmjuk och ta steg för steg. Han gick i mål på 18e bästa tid.

21-åringen blev bäste svensk när skiathlonen avgjordes på söndagsmorgonen och slutade sexa. Flotte og jevne vinterforhold møtte løperen da de gikk ut på 15 kilometer fri teknikk på Lugnet Skistadion i Falun. Det sammanfattar mig ganska bra.

William Poromaa krossar motståndet sköna OS-beskedet. Plasser og en 12. 21-åringen blev sexa i sitt allra första OS-lopp.

Den svenske 21-åringen gav ifrån sig ett sådant jubel i målfållan att man kunde tro att han precis tagit OS-medalj. För sex år sedan skrev den unge skidåkaren William Poromaa OS 22 på ett par byxor. William Poromaa var en av svenskarna som trotsade ledningen.

Om du inte godkänner. Fem av de første seks øvelsene under Skandinavisk Cup i Falun denne helgen hadde blitt vunnet av svensker før det var klart for den siste øvelsen 15 kilometer fri teknikk for herrene. William Poromaa imponerade stort och slutade sexa i herrarnas.


Balloon Festival Alpine Texas Photography By Tim Speer Scenic Photography Scenic Landscape Balloon Festivals


Teewinot Mountain Grand Teton National Park Wyoming Grand Teton National Park Grand Tetons National Parks


Yosemite Firefall Yosemite National Park California Us Say Yes To Adventure California National Parks Yosemite National Parks


Raymondskill Falls Best Honeymoon Destinations Delaware Water Gap Beautiful Waterfalls


Pin By Kathy On Fire Background Images Hd Wallpaper Wallpaper


Burgess Family Crest Burgess Coat Of Arms Family Crest Coat Of Arms Arms


Heineken Aluminium Green Bottle Drinks Beer Beverages Mitchinov Green Bottle Bottle Heineken


8 Home Twitter Natural Landmarks Nature Yosemite


Pin On Lorestan Province استان لرستان


First Light On Three Brothers Yosemite National Park Best Places To Camp National Parks Beautiful Places


Ash Cave Hocking Hills State Park Logan Ohio Hocking Hills State Park State Parks Great Vacation Spots


Thomas Dodd Art Photography Artist Atlanta Artist


Scandinavian Modern Pair Of Green Beech Vintage Rocking Chair Frank Reenskaug In 2022 Vintage Rocking Chair Rocking Chair Modern Rocking Chair


Pin By Kristi On Pathways National Parks Yosemite Falls Yosemite


William Panuska Hudson Valley In Pictures Picture Antonio Mora Artwork Artwork


Pin On Vystavki


Pin By Fluent Design On Client Dance Academy Set Design Scenic Design Kinetic Sculpture


Cathedral Rocks Vista From El Capitan Bridge Nature National Parks The Great Outdoors


Pin By Violet 1 On K K K Cool Lettering 5x7 Print Illuminated Letters

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel